Er zijn in deze tijd veel kinderen met gedragsproblemen, angsten, autisme etc. Of  ze komen met buikpijn uit school, zijn erg moe of hebben een intense jeuk. Ook zijn veel kinderen overgevoelig voor geluid, geuren, sfeer, voeding en ga zo maar door. Bij veel kinderen worden diagnoses gesteld als autisme, ADHD of ADD en wordt er geadviseerd om middelen als Ritalin te gaan gebruiken. Deze middelen hebben veel bijwerkingen en zijn bovendien verslavend. Bij deze kinderen kan homeopathie geweldig goed werken. Door een homeopathische behandeling kunnen angsten verminderen en prestaties op school verbeteren. Maar het helpt ook heel goed bij bijvoorbeeld steeds maar weer die (terugkerende) oorpijn, het steeds maar kwakkelen en doorlopend verkouden zijn. Kinderen gaan door klassieke homeopathie beter in hun vel zitten op een natuurlijke en milde manier!

En heeft u zelf bijvoorbeeld last van sombere gevoelens, depressiviteit of u zit gewoon niet lekker in uw vel? Of bent u steeds maar weer verkouden, of zo moe dat alles te veel is?

Homeopathie is een geneeswijze die op een natuurlijke, milde en snelle manier de klachten van u en uw kind kan verhelpen. Homeopathie versterkt de lichaamseigen geneeskracht. De homeopathische middelen herstellen de weerstand van het lichaam van binnenuit om zo weer in balans te komen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over deze prachtige geneeswijze? Neem gerust contact op!