Sjoukje Karagiaouris

Mijn naam is Sjoukje Karagiaouris-Koopmans, getrouwd en moeder van twee kinderen.

Geïnspireerd geraakt door de beroemde Griekse homeopaat George Vithoulkas en tevens gemotiveerd om na verschillende beroepsopleidingen en werkgebieden te gaan doen waar mijn hart naar uitgaat heb ik de 6-jarige HBO opleiding tot klassiek homeopaat gevolgd. Deze inspirerende en boeiende beroepsopleiding heb ik gevolgd aan de Academie voor Klassieke Homeopathie in Zwolle. Naast de vakken homeopathie werden ook gedegen medische en psychologie vakken gegeven. Ik ben daardoor in staat een goede inschatting te maken van je situatie op zowel mentaal, emotioneel als fysiek gebied. Wat mij vooral aanspreekt in deze geneeskunst is de aandacht voor de gehele mens. Lichaam en geest staan immers in voortdurende wisselwerking met elkaar, daarom is het van belang dat ook de geneesmethode op al deze gebieden werkzaam is. Genezen gaat vaak samen met een bewustwordingsproces. Ik vind het bijzonder om daarin met mensen mee te mogen kijken, zo nodig te coachen en een stap te zetten op weg naar een goede gezondheid.

De naam van mijn praktijk is: SOFIA – KLASSIEKE HOMEOPATHIE. Sofia is mijn Griekse naam en is tevens verwerkt in mijn logo, waarin de naam Sofia verbonden is met twee blaadjes van de bijzonder mooie olijfboom. Het logo geeft zo mijn liefde voor en verbondenheid met Griekenland weer. Mijn praktijkruimte is gevestigd in het Voel Je Goed Centrum waar meerdere disciplines op het gebied van gezondheidszorg gevestigd zijn. Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bovendien is er volop parkeergelegenheid. Consulten kunnen in overleg ook bij je thuis, op je werk of op een andere locatie plaatsvinden.

Omdat homeopathie een dynamisch vakgebied is volg ik jaarlijks diverse klassiek homeopathische en medische bij- en nascholingen. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten, die ik vervolgens weer kan toepassen in mijn praktijk.

Ik kan mij voorstellen dat het voor Friestaligen fijn is om de eigen moedertaal te kunnen spreken. Zelf ben ik opgegroeid met de Friese taal dus: ‘Gjin probleem asto Frysk wolst prate’.

Vraag nu een homeopathisch consult aan
Sjoukje Karagiaouris-Koopmans
Sjoukje Karagiaouris-KoopmansKlassiek Homeopaat/Coach
Afgestudeerd Klassiek homeopaat.
Eigenaresse/Klassiek Homeopaat bij Sofia Klassieke Homeopathie.