GRATIS KENNISMAKINGSCONSULT!

Van 11 t/m 14 april tussen 10.00 en 13.00 uur geef ik gratis kennismakingconsulten van ca. 30 min. op mijn praktijkadres (kijk voor info op mijn website). Graag vooraf aanmelden bij voorkeur via mijn emailadres: info@sofia-klassiekehomeopathie.nl of via de website.

Elk jaar van 10 t/m 16 april is de week van de Homeopathie, ter nagedachtenis aan de geboortedag van de grondlegger van de Klassieke Homeopathie, Samuel Hahnemann.

Het thema dit jaar is: “Voorkomen is beter dan genezen”. Dit geeft gelijk de kern aan waarop de werking en de filosofie van de homeopathie is gebaseerd, namelijk het stimuleren van de weerstand en het verbeteren van de basisconstitutie om ziekte te voorkomen. Maar klassieke homeopathie bied ook bij tal van chronische en acute klachten een milde maar krachtige geneesmethode.

Tijdens deze week openen homeopaten door het hele land hun praktijkdeuren, geven lezingen en diverse acties om mensen kennis te laten met de genezende kracht van homeopathie. Een geneeskunst voor jong en oud en voor mens en dier. Je vindt mijn aanbieding en die van andere homeopaten door het hele land op:  www.vereniginghomeopathie.nl

Van harte welkom en graach oan’t sjen!